The Brief


This project was very close to the heart of our Managing Director, as it included its very own golf hole! Working with BGL’s appointed designer we were tasked with completing the fit-out of this break-out space in BGL’s flagship new building, Saxon House Peterborough. The area was primarily developed to provide a space where the CTM Teams could take a break for some fun and games. The area included a bespoke joinery credenza to house gaming equipment, a write on scoreboard wall, soft seating area with an array of stunning chairs and of course the all important golf hole. Our MD even had a small hand in the design, arranging for the bespoke manufacture of the golf ball and golf club stand and he supplied the clubs and golf balls to finish the feature perfectly. The CTM teams love the space and it is enjoyed by all.
Client:
Compare The Market Common Room
Duration:
3 weeks
Project Size:
200 Sq Ft
Location:
Peterborough

Project Scope

A complete office refurbishment and office furniture installation, to include:

• Feature LED lights
• Electrical alterations
• Partitioned walls with writable film
• Decorating accent walls & feature wall paper
• Faux grass for the putting green
• Bespoke Joinery
• Wall art

Green carpet with a golf hole and flag at far end and golf clubs in orange holder at front of image

Ready to discuss your office space?

We’d love to discuss how we can help transform your office space.
Please call one of our team on 0333 3448 772 or click the button below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *